Zondag 03 april wordt in sporthal De Zien in Uitgeest weer een Leds Voetbal Cup voor teams uit de o08-categorie  georganiseerd.

Het programma is, afhankelijk van het aantal inschrijvingen in principe als volgt:

Groep A: 08.30 uur - 10.30 uur 3e en 4e klasse

Groep B: 10.40 uur - 12.40 uur 2e en 3e klasse

Groep C: 12.50 uur - 14.50 uur 1e en 2e klasse

Groep D: 15.00 uur - 17.00 uur hoofdklasse en 1e klasse 

Het kan dus zijn dat de speeltijden nog veranderen. Het speelschema wordt een week van tevoren definitief bepaald.

Elke groep bestaat maximaal uit 8 teams, die worden ingedeeld in 2 (zo gelijkwaardig mogelijke) poules. De wedstrijden duren ongeveer 18 minuten en worden gespeeld met 4 spelers en keeper.

Deelname aan het toernooi is € 40,= per team en na afloop van het toernooi krijgt elke speler een herinnering

Het toernooi gaat vooral om sportiviteit en plezier en iedereen krijgt dan ook dezelfde herinnering. Schrijf je team dan ook zo realistisch mogelijk in voor groep A, B, C of D, waarbij bijvoorbeeld 4e klassers alleen in aanmerking komen voor groep A en 1e klassers kunnen kiezen voor groep C of D . 

 

Inschrijven kan hier en kan tot en met 26 maart (vol is vol) en dan worden op basis van de inschrijvingen de definitieve tijdvakken en poulegroottes bekend gemaakt. Elk deelnemend team speelt sowieso minimaal 3 wedstrijden.

 

Corona

Zolang het voetballen in een hal  binnen de coronamaatregelen verantwoord is, zal de Ledsvoetbal Cup doorgaan. Mocht het Toernooi in verband met de coronamaatregelen geannuleerd worden, dan ontvangt elke deelnemer die al betaald heeft, zijn inschrijvingskosten terug.  

Volg Leds Voetbal Cup op social media